Ultimes NotíciesUncategorized

911 RSR 2017-2018 primers resultats en cursa

  Primers resultats a les Curses  2017 logo_aco_fia

Debutant en les exigents 24 Hores de Daytona, la seva primera participació es va saldar amb una excel·lent posició, aconseguint la segona plaça de classe GT-Pro amb Pilet-Werner-Makowiecki sobre el nou RSR-2017

Només superats per l’Equip local americà sobre un dels Fort GT.

Després de dures lluites contra Ford, Chevrolet i Ferrari, era en la 7a carrera a Lime Rock, on els 911 RSR aconseguien un esperançador doblet amb Pilet-Werner seguits per Bruni- Vanthoor

logo_aco_fia  2018 Segona Temporada del nou cotxe Oficial

Fins ara solsament s’han disputat dues carreres del WEC, la primera d’aquest 2018 han estat les 6 Hores de Spa-Francorchamps, sent la segona posició de Classe GT-Pro a sols 13″ 9/10 del primer, per a Michael Chistensen-Kevin Estre amb el 911 RSR nº 92 per darrere del Ford GT de Mücke-Pla-Johnson que aconseguien la victòria.

La tercera posició, ja a una volta dels dos primers era per al Ferrari 488 GTE Evo de Sant Bird-*Davide Rigon i la 4ª posició per al segon RSR Oficial de Gianmaria Bruni-Richard Liertz

La segona cursa era la més important de tot el Campionat, les mediàtiques 24 Hores de le Mans, la victoria que tots el Equips desitgen i seria per logo_porsche%20ag%20redim  la millor manera de commemorar els seus 70 Anys d’Història com a Marca de referencia en cursas de llarga durada.

 

El resultat més important i mediàtic per als nous 911 RSR, arribaria en la seva segona participació a la Cursa més important del Campionat, les 24 Hores de Le Mans d’aquest mateix any 2018, després que al 2017, any de la seva primera participació solsament aconseguis la quarta posició donava la joventut del completament nou cotxe.

On definitivament i pilotats per Michael Chistensen-Kevin estre- Vanthoor sobre el nº 92 i Gianmaria Bruni-Richard Lietz- Makowiecki amb el núm 91 pintats expresament per a les 34 Horas de Le Mans amb coneguts colors Vintage, aconseguien donar tota una demostració de rapidesa i fiabilitat, aconseguint les dues primeres posicions de classe GT-Pro per davant de tots seus rivals.

Porsche 911 RSR, Porsche GT Team (93), Nick Tandy (GB), Patrick Pilet (F), Earl Bamber (NZ), Le Mans 2018

Una victòria a les 24 Hores de Le Mans, és més mediàtica i desitjada, que la victòria en el Campionat WEC o IMSA

Porsche amb 18 Victòries Absolutes és la Marca amb més Triomfs a les

24 Hores de Le Mans

Que més triomfs ha aconseguit en la denominada, carrera de resistència més dura i mediàtica del Món a més de sumar sobre els seus Porsche 911 cinquanta victòries de Classe amb la de 2018, a les quals cal afegir les nombroses en classe 2 litres i unes altres des de la seva primera participació en 1951 amb els 356, 356 B, 904, 906, 907 i 910


Les cinquanta victòries dels Porsche 911 durant els Setanta anys de Porsche, són un rècord molt difícil d’aconseguir, gairebé podríem dir que no es podien imaginar, quan el primer 911 va veure la llum que aquest nou model (any 1963) anava camí de convertir-se en un “Mite” per a la Història

Una victòria perfecta per celebrar el 70 Aniversari de la Marca

A la imatge de sota el segon clasificat a les 24 Hores de Le Mans, el Porsche 911 RSR, Porsche GT Team (93), Nick Tandy (GB), Patrick Pilet (F), Earl Bamber (NZ), Le Mans 2018

Els dos Campionats IMSA i WEC 2018, encara s’estan disputant, amb la qual Porsche pot seguir atresorant algunes victòria més al seu inigualable Palmarès.

Una salutació des de la redacció de logo_pasionporsche_2

Copyright © 2018