Ultimes Notícies

El 911 RSR reinventat per les curses 2017-2019 per Porsche

El Mite 911 RSR es reinventa i segueix

com un GT guanyador per al període

2017-2019 ……  logo_porsche_motorsport

Després de proclamar-se guanyadors (una vegada més) de la Classe GT-Pro a la Temporada 2015 del WEC amb la versió anterior del RSR i conscients que l’actual configuració del cotxe estava arribant al final de la seva evolució, un limit que es va poder contrastar durant la temporada 2016, i davant la cada vegada més intensa oposició dels Ford GT especialment, però també Ferrari, Audi, Aston Martin, Corvette i altres marques, …….

2015rsr_fa01

Es va decidir amb molt encert “reformular i crear” una nova evolució del victoriós 911 RSR, dotat d’importants canvis estructurals que serien la base d’una nova generació del GT de la Marca de Stuttgart desde 2017 y el anys següents.

Naixia el primer 911  RSR de cursa amb

motor per davant de l’eix del darrere

El nou 911 RSR, el qual el Equip Porsche de GT també feia campanya dins enguany  en la Classe GT-Pro  dels Esports Endurance WEC de Campionat, és un desenvolupament completament nou. La característica nova clau és el posicionament del motor davant de l’eix de darrere. Gràcies a aquest, la distribució de pes millorada i alhora més espacial va ser alliberat fins a apte un difusor més gran al de darrere quin genera significativament més downforce.

El desenvolupament del nou 911 RSR va començar en primerenc 2015.

Inicialment, un equip petit amb els representants de divisions individuals va ser compromès dins analitzant les “lliçons-potencial” après del model de predecessor així com estudiant els controls esportius i tècnics. Dels seus descobriments, un concepte de vehicle nou era llavors adaptadoals requisits de modern llarg-la distància que corre.

I conductors de cursa van ser inclosos en el procés de desenvolupament més d’hora que mai abans. “Els conductors s’han de sentir còmodes dins el cotxe,” va dir Marco Ujhasi. “Només un conductor que encara se sent fresc al final d’un llarg stint serà capaç de donar l’actuació superior que és necessitada per ser exitós en tal entorn competitiu dur.

Tots els pilots de treball de GT van tenir l’oportunitat de conduir els primers quilòmetres en el nou 911 RSR en el llançament al març de 2016 de la prova de Porsche al Centre de Recerca i Desenvolupament de Weissach.

Es van dur a terme proves extensives en circuits seleccionats per a una tasca específica de desenvolupament: configuració de suspensió, desenvolupament de pneumàtics i frens així com validació aerodinàmica. El més destacat de la fase de prova va ser de 50 hores de durada a Sebring.

“Pel que jo sé, cap altre fabricant s’ha atrevit a fer això”, diu Marco Ujhasi. La prova d’aquest hipódromo extremadament accidentat a la Florida, conegut pels immensos desafiaments que produeix l’home i la màquina, va sortir sense grans problemes. “Precisament a causa de les enormes tensions, va ser la direcció correcta.

 

Això s’ha confirmat en les dues primeres curses de la temporada; la clàssics de llarga distància de les 24 Hores de Daytona i Sebring, on el nostre cotxe nou va impressionar immediatament amb un molt bon rendiment rendiment “.

El nou 911 RSR està equipat amb un motor boxer de sis cilindres d’aspiració natural, naturalment aspirat. El desplaçament és de 4.000 cc, amb una potència de 375 kW (510 CV), depenent del la brida de restrenyment de flux d’aire.

El motor té una injecció directa de combustible, així com un accionament de vàlvula rígida i es caracteritza per una eficàcia excepcional. El motor és una evolució sistemàtica dins de la línia dels motors d’aspiració normalment Porsche, que no només compleix amb les exigències d’un motor de competició per al 911 RSR, sinó també els requisits d’un 911 GT3 per a la carretera. Els desenvolupadors van optar per un aspirat, no només perquè estalvia fins a 40 kg de pes.

Marco Ujhasi: “Un motor amb aspiració natural és un motor  altament emotiu per als clients dels nostres vehicles de carretera, però també té el potencial de rendiment per satisfer les altes exigències del motor”.

Proves de motor en els bancs de prova i en el circuits

Gràcies al desenvolupament destacat del motor 911 GT3 R, el motor triat per el RSR va funcionar per primera vegada al banc de proves després d’uns set mesos.

Les probes de resistència a gran escala van començar després de gairebé un any. El programa de prova del motor del 911 RSR incloïa dos recorreguts de 70 hores en condicions meteorològiques diferents. Tot plegat, el motor del 911 RSR va resisti més de 300 hores de resistència sense problemes de fiabilitat.

Malgrat els sofisticats bancs de proves del motor, les proves en pista de carreres segueixen sent les que més dades aporten i les que mostren el real funcionament del conjunt i les seves posibilitats, tan de resistencia com de rapidesa i eficàcia.

“En els bancs d’assaig, simulem situacions màximes d’estrès, com una volta de qualificació especialment ràpida en circuits amb els passatges màxims de control complet com Daytona i Le Mans”, diu Marco Ujhasi. “Les situacions de carrera especials, com ara les fases de precaució o una sortida sobtada del pit lane, no es poden simular en un banc de proves. Aquestes idees i impactes sobre tot el vehicle només es poden obtenir a la pista “.

Proves extensives del túnel del vent

Al principi del desenvolupament de l’aerodinàmica per al nou 911 RSR, es van realitzar simulacions informàtiques CFD (Dynamic Fluid Computacional). Aquests assaigs oferien la possibilitat d’avaluar determinats conceptes i components sense haver de construir un model de proves.

Posteriorment, els conceptes considerats van ser provats en el model de túnel de vent, en un corrent d’aire real. Després de les proves model de túnel de vent, es va completar el 80% del cotxe.

El següent pas per a l’últim 20 per cent va ser fer proves al gran túnel Weissach amb un cinturó de corrent. Això simula una pista de carrer gairebé idènticament; pot replicar racons sencers per veure com el cotxe es comporta en circuits reals. Aquests descobriments es tornen a introduir en la simulació per ordinador, amb l’ajuda del qual, per exemple, es pot preveure amb precisió els temps  que el cotxe pot assolir normalment rellotge a la pista de variats circuits.

La nova funcionalitat de 911 RSR es va millorar considerablement.

Els canvis en la configuració de la suspensió es poden realitzar de forma molt més ràpida i senzilla, i si escau, els elements sencers del cos de fibra de carboni es poden canviar completament en molt poc temps gràcies als suports ràpidament dissenyats.

Una porta, per exemple, es pot reemplaçar en un termini de 15 segons i es pot canviar un para-xocs davanter amb subjecció en menys d’un minut.

El nou 911 RSR és el primer cotxe de cursa  d’ins dels GT equipat amb sistemes d’assistència d’última generació.

Gràcies a un sistema d’alerta de col·lisió suportat per radar, l’anomenat “Sistema d’evitació de col·lisions”, els controladors, que són constantment superats per prototips més potents i més ràpids, gaudeixen d’una millor vista cap a la part posterior.

En un monitor a la cabina, les fletxes indiquen si els vehicles es troben directament darrere. Depenent del color de les fletxes, el conductor sap si el cotxe final s’acosta o baixa.

Aquest sistema no només funciona en temps normal, sinó també en pluja, boira i de nit. Una nova gàbia de seguretat i un nou seient de carreres rígidament millorat també milloren la seguretat del pilot.

logo-45peq_porsche_motorsport  Els pilots de probes i la totalitat

dels equips d’enginyers implicats

en el desenvolupamentdel nou RSR…,

treballan junts 

Els pilots de treball de Porsche GT es van incloure en el projecte 911 RSR en una etapa molt primerenca.

Al principi, les principals prioritats eren optimitzar la posició correcta del pilot, la visibilitat davant i l’ergonomia.

Els conductors no poden veure’s afectats per una mala posició de seients, especialment en curses de llarga distància.

Un altre factor clau és el disseny de les moltes llums i interruptors del volant i de la cabina. Cada botó i interruptor ha de ser fàcilment accessible i fàcil de fer servir.

Com a punt de partida, es va trobar una base. La bona sintonització va arribar una vegada que el cotxe es va posar d’amunt el pit-lane i la pista  

Des de la primera prova, els conductors van participar en la identificació de debilitats i el desenvolupament del cotxe juntament amb els enginyers.

Els conductors estan molt satisfets amb el resultat d’aquesta cooperació molt oberta. Richard Lietz, guanyador del FIA Endurance World Cup 2015 com el millor pilot del GT, ho resumeix així: “El nou 911 RSR és el millor cotxe GT que Porsche ha construït”. Després de la temporada de debut de 2017, 911 RSR va ser col · locat exclusivament per l’equip de treball del FIA WEC i el Campionat IMSA, Porsche Motorsport ofereix el vehicle a escollits seleccionats per al client el 2018.

El nou RSR 911 consta de 5.342 peces individuals en total. D’aquest fet, el vehicle està format per 3.646 peces, amb el motor que conté 1.282 parts i la caixa de canvis 414 parts. La part única més gran és el chasis, amb el component més petit d’un cercle en el mànec de la porta.

Set 911 RSR va ser construït per Porsche Motorsport a Weissach per a la temporada de carreres automobilístiques de 2017: dos per al Sports Car World Endurance Championship WEC, dos per al Campionat d’IMSA SportsCar i tres vehicles de prova. Es necessiten quatre treballadors  i deu dies laborables per construir un 911 RSR.

Des del llançament al març de 2016 fins a la seva primera carrera al gener de 2017 a la carrera de les 24 hores de Daytona, s’han cobert més de 35.000 quilòmetres de provas en diversos circuits amb el nou 911 RSR, més que en el desenvolupament de qualsevol altre Porsche GT cotxe de carreres abans d’aquest últim model creat pels enginyers de  

Tot seguit parlarem dels resultats que el nou 911 RSR aquesta aconseguint en el WEC, IMSA i les 24 Hores de Le Mans ……

Una salutació des de la redacció de logo_pasionporsche_rojo_negro

Copyright © 2018 

16 thoughts on “El 911 RSR reinventat per les curses 2017-2019 per Porsche

  • Hey very cool website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I am satisfied to find so many useful information here within the post, we need develop extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

    Reply
    • Hi!

      I am pleased, to know that you like the site.

      Best regards

      Reply
  • Great work! That is the type of information that are meant to be shared around the net.
    Disgrace on Google for now not positioning this publish upper!

    Come on over and seek advice from my website . Thank you =)

    Reply
  • Excellent blog here! Also your website loads up fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as quickly as yours lol

    Reply
  • What’s up, its pleasant post concerning media print, we all be aware of media is a wonderful source of facts.

    Reply
  • Aw, this was an extremely good post. Taking the time and
    actual effort to produce a superb article… but what can I say… I put things
    off a lot and never seem to get anything done.

    Reply
  • Thanks for sharing your thoughts. I really appreciate your
    efforts and I am waiting for your next write ups thanks once again.

    Reply
  • Your way of telling all in this article is truly nice,
    every one can effortlessly know it, Thanks a lot.

    Reply
  • I think this is among the most significant information for me.
    And i am glad reading your article. But want
    to remark on few general things, The website style is wonderful, the articles is really nice :
    D. Good job, cheers

    Reply
  • You could definitely see your skills in the article you write.
    The arena hopes for more passionate writers such as you who are
    not afraid to mention how they believe. At all times go after your heart.

    Reply
  • It is not my first time to go to see this web page,
    i am visiting this website dailly and obtain pleasant information from here everyday.

    Reply
  • My brother suggested I might like this blog. He was totally right.
    This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much
    time I had spent for this information! Thanks!

    Reply
  • I’m really enjoying the design and layout of your website.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit
    more often. Did you hire out a designer to create your theme?
    Excellent work!

    Reply
  • It’s really very complex in this busy life to listen news on TV, so I just use
    internet for that reason, and obtain the newest information.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *